Eetcafé "bij Cas"

Hartelijk welkom bij het gezelligste eetcafé van Beekbergen
Unsere Speisekarte
Reservieren Sie einen Tisch

Het gezelligste en lekkerste Eetcafé in Beekbergen.

Je kunt bij ons telefonisch reserveren op 06-87624680 of kom gewoon gezellig langs.

Eten bestellen

Je kunt bij ons bestellen voor afhaal. Klik hier om te bestellen

Eetcafé “bij Cas”

Eetcafé “bij Cas” is een gezellig Eetcafé, centraal gelegen in het mooie Veluwse plaatsje Beekbergen.  ‘Bij Cas” heeft een kleine maar heerlijke kaart met eerlijke gerechten. De specialiteit van bij  Cas zijn de lekkerste Spareribs van de Veluwe, maar ook een lunch, diner, Casplankje (Borrelplankje) en koffie met gebak worden geserveerd. 

Bij mooi weer zit u heerlijk op het kleine, gezellige terras. Honden zijn aangelijnd welkom en er is gratis WiFi beschikbaar.


“Bij Cas” exclusief

Eetcafé bij Cas is exclusief voor uw verjaardag, bruiloft, babyshower of welk feest ook beschikbaar. Belt u met 06-87624680 en we bespreken uw wensen. 

Parkeren

Parkeren kan of op de parkeerplaats bij restaurant de Smittenberg of bij de Albert Heyn 100 meter verderop in het dorp.  Het Eetcafé is normaal gesproken geopend van woensdag vanaf 15:00 uur tot 22:00 uur en donderdag tot en met zondag vanaf 12:00 tot 22:00 uur. 

Graag tot snel!


De grote broer van Eetcafé bij Cas heet restaurant de Smittenberg. Hier serveren ze de lekkerste en grootste Schnitzels van de Veluwe. Kijkt u op https://www.desmittenberg.nl/?lang=en en ontdek de mogelijkheden en de kaart.

Eetcafé “bij Cas”

Über uns

Eetcafé “bij Cas”

Eetcafé "bij Cas" heeft zijn deuren aan de Dorpstraat 9 in Beekbergen geopend. Er is door een groep enthousiaiste mensen gewerkt aan een opfrisbeurt van het café.

Eetcafé "bij Cas" heeft een kleine gevarieerde kaart  met o.a. de allerlekkerste spare-ribs van de Veluwe, verrassende borrelplanken en een fijne lunchkaart. Ook een goede kop koffie en een lekker glas wijn ontbreken niet.

Unsere Services

Zahlungsmöglichkeiten

Öffnungszeiten

Montag

Wir haben geschlossen

Dienstag

Wir haben geschlossen

Mittwoch

Wir haben geschlossen

Donnerstag

Wir haben geschlossen

Freitag

16:00 – 22:00

Küche offen  16:00 – 21:00

Samstag

16:00 – 22:00

Küche offen  16:00 – 22:00

Sonntag

16:00 – 22:00

Küche offen  16:00 – 21:00

Twitter_Logo_Blue