Eetcafé "bij Cas"

Hartelijk welkom bij het gezelligste eetcafé van Beekbergen.
Our Menu
Make a Reservation

Hier eet u de allerlekkerste spareribs van de Veluwe.

Je kunt bij ons telefonisch reserveren via

Kitty; 06-46355845, Caspar; 06-87624680 of kom gewoon gezellig langs.

Eten bestellen

Je kunt bij ons ook de Spareribs voor thuis online bestellen

Eetcafé “bij Cas”

Eetcafé “bij Cas” is een gezellig Eetcafé, centraal gelegen in het mooie Veluwse plaatsje Beekbergen.  ‘Bij Cas” heeft een kleine maar (h)eerlijke kaart met de lekkerste gerechten. De specialiteit van "bij Cas" zijn de lekkerste Spareribs van de Veluwe, maar ook een lunch, diner, CAS-plankje (Borrelplankje) en koffie met gebak worden geserveerd. 

Bij mooi weer zit u heerlijk op het kleine, gezellige terras. Goed opgevoede honden zijn aangelijnd welkom en er is gratis WiFi beschikbaar.


“Bij Cas” exclusief

Eetcafé bij Cas is exclusief voor uw verjaardag, bruiloft, babyshower of welk feest ook beschikbaar. Belt u met 06-46355845 en wij bespreken uw wensen. 

Op reservering kunnen wij aan uw tafel Chateaubriand met stroganoffsaus maken. Caspar flambeert de saus aan uw tafel. Een speciaal moment voor u en eventueel uw gasten. 


High Tea of High Wine

Wij maken een heerlijke en uitgebreide High tea of wine voor uw gezelschap en voor elke gelegenheid. U kunt hiervoor reserveren vanaf 6 personen. Wij serveren o.a sandwiches, scones, mini quiches en taartjes. Alles uiteraard huisgemaakt. Onbeperkt koffie of thee en bij de High Wine serveren wij 3 glazen wijn naar keuze. High Tea vanaf € 19,50 en de wine vanaf € 22,50


Parkeren

Parkeren kan of op de parkeerplaats bij restaurant de Smittenberg of bij de Albert Heyn 100 meter verderop in het dorp.  Het Eetcafé is geopend woensdag tot en met zondag van 12:00 tot 22:00 uur

Graag tot snel!

About us

Online bestellen

Find Out More
Eetcafé “bij Cas”

About us

Eetcafé “bij Cas”

Eetcafé "bij Cas" heeft zijn deuren aan de Dorpstraat 9 in Beekbergen geopend. Er is door een groep enthousiaiste mensen gewerkt aan een opfrisbeurt van het café.

Eetcafé "bij Cas" heeft een kleine gevarieerde kaart  met o.a. de allerlekkerste spare-ribs van de Veluwe, verrassende borrelplanken en een fijne lunchkaart. Ook een goede kop koffie en een lekker glas wijn ontbreken niet.

Our services

Outside seating
Private events
Free Wifi

payment options

Cash
Contactless payment
Pin Payments

Opening hours

We are closed

Kitchen open 

Twitter_Logo_Blue